Gemeenteavond 20 juni 2023Gemeenteavond 20 juni 2023

Beste allemaal,

Op 20 juni 2023 vindt de gemeente-avond plaats over het voorgenomen besluit van de kerkenraad rondom de verbouwing van de Dorpskerk. In de bijlage van deze e-mail vindt u 3 documenten:

“Voorbereiding gemeente-avond 20 juni 2023 verbouwingsplannen dorpskerk” Hierin wordt aangegeven hoe het proces van vergunningen, begroting en besluitvorming is geweest sinds de gemeente-avond van 21 juni 2022. Daarnaast wordt kort aangegeven op basis waarvan dit voorgenomen besluit is genomen.

“Bijlage 1 Samenvatting gemeente-avond 21 juni 2022 verbouwingsplannen dorpskerk”. Dit stuk heeft vorig jaar in samengaan gestaan naar aanleiding van de gemeente-avond van juni vorig jaar. Deze is meegestuurd om uw geheugen op te frissen en een goed beeld te hebben van de plannen die we vorig jaar met elkaar hebben besproken.

“Bijlage 2 Vermogen Begroting – werkelijk 2022”. Deze pagina is bedoeld om inzicht te geven in het positieve verschil tussen de begroting van 2022 en het werkelijke tekort en de geschatte vermogenspositie aan het eind van 2023 na de uitvoering van het voorgenomen besluit.

Dit voorgenomen besluit is niet eenvoudig en het is van groot belang om over dit voorgenomen besluit de gemeente te horen. Dit willen we doen op de gemeente-avond van 20 juni 2023. Tijdens deze avond zullen we in een aantal groepen uiteen gaan, zodat iedereen zijn of haar mening en visie kan geven. Daarnaast houden we aan het eind van de avond een peiling (zowel onder de fysiek aanwezigen als de online aanwezigen) over dit voorgenomen besluit. We rekenen op uw aanwezigheid!

Namens de kerkenraad,

Gertjan Roobol

Voorzitter

 

Klik hier voor de bijlagen:

“Voorbereiding gemeente-avond 20 juni 2023 verbouwingsplannen dorpskerk”

“Bijlage 1 Samenvatting gemeente-avond 21 juni 2022 verbouwingsplannen dorpskerk”.

“Bijlage 2 Vermogen Begroting – werkelijk 2022”.

You must be logged in to post a comment.