Vrouwen ontmoeten vrouwen

In november 2010 vond de eerste vrouwenavond in Heerjansdam plaats. Dit was meteen een groot succes: ruim 200 vrouwen bezochten deze eerste vrouwenavond. De vrouwenbijeenkomsten worden twee keer per jaar georganiseerd door enkele vrouwen uit de Eva gespreksgroep en ondersteund door vele vrouwen uit de hele gemeente.

Elke keer ervaren we weer hoe God deze bijeenkomsten zegent

De aankleding van de kerk en de 200 antieken kopjes die worden gebruikt is een herkenbaar iets van de vrouwenontmoetingen in Heerjansdam. Ook de high tea in de pauze wordt door vele vrouwen als ‘bijzonder’ ervaren.

Maar het allerbelangrijkste van de ochtenden/ avonden is de ontmoeting met elkaar, het zingen met elkaar en de bemoedigende lezingen, speciaal op vrouwen gericht. Elke keer ervaren we weer hoe God deze ochtenden zegent. Vele positieve reacties krijgen we na afloop die ons ook weer bemoedigen om hiermee door te gaan.

Het mooie van deze bijeenkomsten is dat de leeftijd wegvalt. We zijn iedere keer weer verrast dat ook een grote groep jonge vrouwen rond de 30 de weg naar deze bijeenkomsten weet te vinden.

Ik hoop jou, die dit nu leest, zeker een volgende keer te ontmoeten.

Contactpersoon

Liesbeth Grootendorst, 078 677 1357, jcg@planet.nl