Samen aan tafel

Sinds januari 2000 is er in de Boomgaardkerk gelegenheid om elf maal per jaar samen een warme maaltijd te gebruiken. Doel is mensen met elkaar in contact te brengen. Onze ondervinding is dat de beste gesprekken in een ontspannen sfeer aan tafel plaatsvinden. Daarnaast mogen we ook niet vergeten dat het voor een aantal mensen, voornamelijk de ouderen en alleen gaanden onder ons, fijn is om af en toe niet alleen aan tafel te eten en lekker verwend te worden.

De kookgroep en tafeldekkers doen hun best om een gezonde en lekkere maaltijd  op een sfeervol en gezellig  gedekte tafel  te zetten. Een goede sfeer en gezelligheid maken we samen. Het samen eten gebeurt doorgaans op zaterdagavond, één keer per maand. We beginnen om 18.00 uur in de benedenzaal van de Boomgaardkerk.

De beste gesprekken vinden in een ontspannen sfeer aan tafel plaats

Aanmelden kan tot drie dagen voor de te houden maaltijd. Aan tafel is plaats voor 40 personen. Is het aantal compleet, dan schrijven wij u bovenaan de lijst voor de volgende maaltijd, zo is er altijd gelegenheid om een keer aan te schuiven.

Dankzij de volgende enthousiaste gemeenteleden is het mogelijk om deze avonden iedere keer weer te organiseren:

Ria Blaak

Coby de Haan

Coby Kaptein

Anja Rijsdijk

Sjanie Schop

Ina Stolk

Wil Sipma

Guus van Loenen en Jan Schop halen en brengen mensen met de auto als dat nodig is. U kunt zich opgeven bij Jan en Sjanie Schop, tel. 6771913. Indien nodig kunt u dan ook doorgeven of u met de auto wilt worden opgehaald.