KINGDOM KIDSKINGDOM KIDS

KINGDOM KIDS
Het thema van de Anders dan Anders dienst op 14 november is ‘Bouw Uw Koninkrijk’. In deze dienst willen wij naar voren laten komen dat wij, als bewoners van deze aarde, een Koninkrijk verwachten dat mooier is dan wij ons kunnen voorstellen en waar wij ook actief aan mogen mee werken. Maar ook wordt de vraag gesteld aan ons, waar bouwen wij ons huis op? Bouwen we op de rots of op het zand? En op welke manier kunnen wij meebouwen?
Ds. Sjaak Teuwissen zal hier over spreken.
In deze dienst wordt de zang en muziek verzorgd door Peter en Carin van Essen. Peter is een bekwaam violist en zal zeker ook hier iets van laten horen in de dienst.
Verder hebben Peter en Carin afgelopen zomer een tour door België gemaakt met 15 tieners in de leeftijd van 12 tot 15 jaar. Zij brachten het evangelie met zang en dans.
Samen met Peter en Carin verzorgen zij in deze dienst de samenzang en ook brengen de Kids enkele liederen met zang en dans.
Wat zou het leuk zijn als er in deze dienst veel leeftijdsgenoten zijn!
Zo mooi van deze groep dat zij ‘s middags verder gaat evangeliseren in het centrum van Rotterdam! Dat is Bouwen aan het Koninkrijk.
Wij zien er naar uit om de dienst samen met u te beleven.
De ADA-commissie

You must be logged in to post a comment.