Watoto kinderkoor in Sporthal Den Dam Heerjansdam op 14 juniWatoto kinderkoor in Sporthal Den Dam Heerjansdam op 14 juni

Vrolijke dans en zang van Watoto kinderkoor

Vanwege grote belangstelling is er uitgeweken naar sporthal Den Dam.

Het Watoto kinderkoor uit Oeganda verzorgt een geweldige avond met zang en dans. Hun muziek is vol energie en de teksten bevatten diepte. De kinderen delen hun ervaringen en vertellen al zingend en dansend over hoe hun leven veranderde, over hun hoop en dromen en over hun roeping om hun gemeenschappen te veranderen. Het concert met als thema We Will Go is op vrijdag 14 juni 2019 in sporthal Den Dam in Heerjansdam en begint om 19.00 uur.

 Esther Kahangi was achtergelaten als te vroeggeboren baby in een ziekenhuis in Kampala. Ze werd gered door Watoto. Nu is ze een gezonde, vrolijke achtjarige die rondtoert met het Watoto-koor. “Ik ben zo enthousiast over het concert ‘We Will Go’. Ik weet dat ik een wonder ben omdat God mij heeft aangenomen als Zijn kind!”

Het kinderkoor bestaat uit achttien (wees)kinderen en hun begeleiders. Ze zingen hoofdzakelijk in het Engels, met Afrikaanse ritmes en dans. Deze kinderen zijn het geluid van hoop voor alle (wees)kinderen in Afrika én Nederland. Al 96 verschillende Watoto-koren reisden de wereld over. Ze zongen in theaters en kerken, in het Witte Huis en in Buckingham Palace en binnenkort bij u in de buurt.

Oeganda is jarenlang geteisterd door oorlog, ziekte en armoede. Hierdoor zijn er veel kwetsbare (wees)kinderen in het land. Watoto vangt deze kinderen op in kinderdorpen. Ze krijgen onderwijs, voeding en medische hulp. In elk huis woont een weduwe met acht kinderen. Een weduwe krijgt een gezin om voor te zorgen. De kinderen hebben in haar een liefdevolle moeder, een gezin en een toekomst. Dankzij stichting Watoto hebben ze de kans om sterke mannen en vrouwen te worden die hun Oeganda weer opbouwen.

Datum:                vrijdag 14 juni 2019

Tijd:                      19.00 uur

Locatie:                Sporthal Den Dam

Adres:                   Sportlaan 8 in Heerjansdam

De toegang is gratis. Wees er snel bij!

Meer informatie: Meer informatie over Watoto: www.watoto.com

Een filmpje bekijken van Watoto? Klik hier!

Graag van te voren kaartjes reserveren via: p.mulder15@live.nl. Kaarten kunnen opgehaald worden bij Pieter Mulder, Lage Nes 14.