Uitvaart Ds. BaardaUitvaart Ds. Baarda

Beste gemeenteleden,

Met groot verdriet hebben wij kennisgenomen van het overlijden van onze geliefde oud predikant ds. S.T. Baarda in de leeftijd van 82 jaar.

In onze herinnering zal hij voortleven als een zeer betrokken en bewogen predikant met een grote liefde voor het verkondigen van Gods Woord. Hij heeft onze gemeente mogen dienen vanaf 1990 tot 2000. Geïnspireerd door het werk van onze Heere Jezus Christus bracht hij Gods boodschap van liefde en genade voor alle mensen. Nu heeft zijn Hemelse Vader hem Thuis gehaald. We zijn dankbaar voor wat hij voor ons heeft betekend. Wij bidden om troost en kracht voor zijn vriend Bart.

A.s. vrijdag is om 11:00 de uitvaartdienst in de Dorpskerk, waarna ds. Baarda begraven zal worden in Heerjansdam. Vanwege de Coronamaatregelen kunt u de dienst in de Dorpskerk niet bijwonen. Om ds. Baarda te gedenken en hem respect te betuigen, willen we na afloop van de rouwdienst een ‘haag van respect’ vormen langs de route van de Dorpskerk naar de begraafplaats. Degenen die hierbij willen zijn, willen we vragen om 11:30 een plekje te zoeken langs de route, uiteraard rekening houdend met de maatregelen van het RIVM, dus met voldoende afstand van elkaar.

Namens de Kerkenraad