ADA dienst 12 juli 2020 (online uitgezonden en in de kerk aangemelde gemeenteleden L t/m Z)ADA dienst 12 juli 2020 (online uitgezonden en in de kerk aangemelde gemeenteleden L t/m Z)

Anders dan Anders

“Hoor jij de vogels nog fluiten?”

Zondag 12 juli 09.30 uur

Spreker Arie de Rover

Zanger Christian Verwoerd

Langzaam gaat alles weer een beetje starten, zo ook de diensten in de kerk.

Zondag 12 juli is er in de Dorpskerk weer een ADA-dienst. We zijn ontzettend blij dat we Arie de Rover weer mogen verwelkomen en wij hebben de zanger Christian Verwoerd gevraagd om te komen zingen. De gemeente mag nog niet meezingen (hoe jammer), maar we gaan luisteren naar de prachtige liedjes van Christian.

Hoe bijzonder is het dat wij het thema: “Hoor jij de vogels nog fluiten” al weken geleden bedacht hadden en dan valt het kerkblad in de bus en daar staat het hele lied van Christian Verwoerd in met een meditatie geschreven door Alex. Wat mooi dat er zo een vervolg aan dit alles komt in de ADA-dienst.

“Hoor jij de vogels nog fluiten?” Misschien even helemaal niet. De afgelopen tijd zijn we behoorlijk stilgezet door het coronavirus. We leven in een storm van emotie en crises. Er is veel angst We hebben lege agenda’s of zitten verplicht thuis. WE ZIJN STILGEZET!
Misschien is dat wel eens goed, een tijd van bezinning. Hopelijk vallen we niet terug in het oude leven, in het rennen en het vliegen. Hoe snel zijn we alweer aan het bedenken om deze gaten zo veel mogelijk weer te vullen.
Ook de kerk was al weer snel bezig met digitale diensten.

Misschien zit je deze dienst in de kerk, maar het kan ook zomaar zijn dat je de dienst thuis digitaal gaat kijken. Hopelijk mogen we met z’n allen genieten van een prachtige dienst.

Het ADA-team